Om mig

Mit navn er Linda Nielsen. Jeg driver Lindas Akupunktur, som ligger på privatadressen Jupitervej 30, 9200 Aalborg, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores fælles søn, hund og høns.

Alternativ behandling har altid haft min interesse.

Det er en stor passion og glæde for mig at kunne hjælpe andre. Jeg er derfor utrolig glad for at kunne tilbyde netop BMS akupunktur, fordi den hjælper hurtigt og effektivt! 👍

Efter et længerevarende stress- og depressionsforløb og deraf følgende karriereskift, tog jeg i 2016 mit første skridt mod selv at blive akupunktør. Dengang på hobby plan.

Mit valg faldt på BMS akupunktur, som er særdeles effektiv. Både med hensyn til smerter, akutte som kroniske, men også i tilfælde af psykiske udfordringer som fx. stress og søvnproblemer.

Det har været en fornøjelse at stifte bekendtskab med BMS akupunkturen.

I 2017 tog jeg modul 2 inden for smertelindring og er således i stand til at smertebehandle alle smerter.
Det er vildt at opleve en klient komme med smerter og gå ud af døren 45 minutter senere næsten eller helt smertefri!

I maj 2017 har jeg deltaget i modulet Stress og Psyke. Her har jeg lært virkelig virksomme BMS punkter til bl.a. minimering af stress samt 5 punkts øreakupunktur (også kendt som Nada). Punkterne er yderst virksomme, ofte i kombination, til afvænning samt behandling af stress tilstande, tankemylder, søvnproblemer, angst, vrede, irritabilitet, koncentrationsbesvær mm. På dette kursus lærte jeg også at flytte energier via påvirkning af meridianbaner. Det er mig en stor fornøjelse nu at kunne hjælpe folk af med stresssymptomer, søvnløshed og andre psykiske udfordringer.

I november 2018 tog jeg kursus i Kosmetisk Ansigtsakupunktur hos Viborg Helsepraktik, og jeg må sige, jeg er imponeret 😊 det virker! Helt uden kemi får du bedre glød i ansigtet, mindsket rynker og rander under øjnene, friskere udseende og et langt mindre trist ansigt. Jeg bruger en holistisk tilgang, hvor jeg stimulerer punkter lokalt i ansigtet sammen med meridian punkter på hænder, ben og fødder. På den måde arbejder jeg både med de problemstillinger du pt. har i dit ansigt samt skaber balance i dit system for en mere varig løsning.

Mine planer for fremtiden er sidst på året 2019 at tage kurset BMS – Master Tungs punkter. Jeg elsker at lære nyt og på den måde kunne hjælpe mine klienter endnu bedre 😊